Thuiszorg aanvraag

Thuiszorg aanvraag

Zoals de meeste mensen wilt u zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Maar misschien is daar extra hulp bij nodig. Daarbij kan het gaan om het huishouden, maar in veel gevallen is ook ondersteuning bij de persoonlijke verzorging nodig, of de inzet van verpleegkundige hulp. En daarvoor kunt u terecht bij MediCentraal Thuis!

Met de thuiszorg van MediCentraal Thuis is het mogelijk om zelfstandig te blijven wonen omdat wij u uw eigen woning volledig verzorgen en verplegen.

MediCentraal Thuis biedt u Thuiszorg, Nachtzorg, 12 of 24-uurs Zorg en Palliatieve Zorg voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd.

De zorg die we bieden stemmen we volledig af op uw persoonlijke wensen, uw omstandigheden en uw thuissituatie. Denk hierbij aan “Wat is noodzakelijk?” en “Wat is wenselijk?”.

Wij gaan dan met u kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit is afhankelijk van de indicatie die u kunt krijgen, uw verzekering en uw eigen draagkracht om eventueel aanvullende zorg in te kopen.

Ook in uw geval biedt MediCentraal Thuis een passende oplossing.
Wij willen de zorg voor u zo comfortabel mogelijk maken. Wij ontzorgen.

Klein team van zorgverleners

Wanneer u voor ons kiest om zorg te verlenen dan stellen wij aan de hand van uw persoonlijke wensen een klein team van zorgverleners samen. Zij zullen er alles aan doen om u met alle zorg en aandacht te omringen. Zij houden uiteraard rekening met uw wensen en uw privacy.

Indien u de zorg wilt beëindigen dan kunt u de zorg 48 uur van te voren afzeggen. U sluit bij ons dus geen langdurige contracten af.

Ondersteuning & advies

Naast de liefdevolle verzorging en/of verpleging kunnen wij ook ondersteunen en/of adviseren met praktische/financiële zaken, zoals;

  • Is al inzichtelijk “uit welke potje” de zorg betaalt wordt?
  • Is er al een indicatie voor de te leveren zorg?

Heeft u een vraag of wilt u gebruik maken van onze zorg, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier.